Linnavalitsuse hoonet Petrooliumi tänavale ei tule

Tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil
rääkis abilinnapea Taavi Aas, et tänasel linnavalitsuse istungil võeti
projektist "Linna avamine merele" maha linnvalitsuse hoonet puudutav punkt.

"Muutus see,et me palume volikogul tühistada oma eelmine otsus, mis rääkis linnavalitsuse hoone rajamisest Petrooliumi tänava pikendusele. Kui volikogu annab heakskiidu, siis on see päevakorrast maha võetud," ütles Aas.

Otsus on linnavalitsuse poolt vastu võetud ja volikogu poole teele saadetud, rääkis linnapea Edgar Savisaar linna avamisest merele ning lisas, et põhimõtteliseltpüstitati linnavalitsuseseesmärk arendada Linnahalli ümbrust. Kõik ponnistused on suunatud 2011. aastalkultuuripealinna tiitli väärikaks kandmiseks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed