16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara sõlmis Bulgaarias ehituslepingu

Arco Investeeringutetütarfirma Arco Invest EOOD sõlmis Madridi projekti I etapi ehituslepingu ehitusfirmaga GBS-Sofia (Glavbolgarstroy).

Esimeses etapis ehitatakse kogu hoone kandev konstruktsioon. Lepingu maht on 5,3 miljonit eurot (83 miljonit krooni). I etapi ehitus kestab 18 kuud, teatas ettevõte börsile.

Madridi projekt soetatikäesoleval aastalkoos kehtestatud ehitusõigusega. Maa asub Sofia kesklinnas ja hõlmab endas kokku 24700 ruutmeetrit elu- ja kommertspindade arendust. Kogu projekt valmib sügisel 2009.

„Arco Vara arengud Sofia turul järgivad täpselt meie laienemisstrateegiat - uutel turgudel soetatakse esmalt ehitusõigusega krunt ja seda hakatakse kohe ka realiseerima. Niimoodi loob Arco Vara endale kiiresti kapitali planeeringuriskide võtmiseks,“ ütles Arco Vara tegevjuht Viljar Arakas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785