15. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas optsioonide müük Uuesalu elamurajoonis

Alates tänasest on võimalik soetada Uuesalu elurajooni ridaelamu Kitse tee 3 optsioone, mis võimaldavad kindlaks määratud hinnaga lunastada korteriomand kolme aasta jooksul, teatas Pindi Kinnisvara.

„Kuna IBE Estonia ja Pindi Kinnisvara eesmärk on pakkuda inimestele tänases turusituatsioonis paindlikumaid ja vastuvõetavamaid lahendusi, siis usume, et optsioonide müük vähendab riski klientidel soetada endale sobilik kodu juba täna,” sõnas elurajooni arendava IBE Estonia juhatuse liige Ülle Kullör.

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman lausus, et optsioonid ei ole välisriikides midagi uut. „Turgudel, kus valitseb tuleviku osas ebaselgus ning ostjad pelgavad hinnalanguse kartuses tehingut teha, on optsioon heaks abimeheks riskide maandamisel,” lausus ta.

Optsiooni puhul on esialgne sissemakse 10-15 %.

Uuesalu elurajooniehitatakse nelja aasta jooksul 390 kodu.

Süda Maja hakkas esimesena Eesti turul müüma korterioptsioone, optsiooniperiood on 3 aastat ning ning esialgu pakutakse optsioone Jõepargi elamu korteritele.ASi Süda Maja suurim omanik on Andres Järving.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785