11. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko vahetas agaralt looduskaitsemaid

Kaitsepolisei huviorbiiti sattunud Merko Ehitus vahetas agaralt looduskaitsemaid heade ehituskruntide vastu Tallinnas.

Kolme maavahetustehinguga, mis Merko Ehituse tütarfirma OÜ Woody tegi, andis ehituskontsern riigile Pirita jõe ürgoru maastikukaitsealal asuva maa, kirjutas postimees.ee.

Esimeses vahetuses andis OÜ Woody riigile 67,6 hektarit maad Pirita jõe maastikukaitsealal, vastu sai 19,4 hektarit Tallinnas ja 49 hektarit Harjumaal.

Teises vahetuses andis Merko tütarettevõte E.L.L. Kinnisvara tütarfirmaga KV-Tarantel riigile 28,64 hektarit maad Viljandimaal ja 8 hektarit maad Pärnumaal ning OÜ Woody 6,21 hektarit maad Tallinnas, mille eest saadi riigilt vastu üks hektar maad Harjumaal, 2,9 hektarit maad Läänemaal ja 2,11 hektarit maad Tallinnas.

Kolmanda vahetuse käigus andis OÜ Woody riigile 14,16 hektarit maad Tallinnas, sai vastu 7,47 hektarit maad Tallinnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785