10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurte korterite hinnad tõusevad jätkuvalt

Hoolimata väidetavalt möödapääsmatust kinnisvarakrahhi ootusest selgub maa-ameti statistikast, et suurte korterite ja ridaelamubokside hinnad jätkavad endiselt tõusu.

Maa-ameti statistika põhineb sõlmitud tehingute hindadel ja näitab, et suurte korterite keskmine ruutmeetri hind kasvas Harjumaal selle aasta septembris 26 370 kroonini. Augustis käisid ostjad samasuguse korteri ruutmeetri eest välja keskmiselt 25 334 krooni, kirjutas Postimees.

Sarnast keskmiste hindade liikumist võib täheldada ka pisut väiksemate, 55–69-ruutmeetriste korterite puhul.

Pindi kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman lausus näitajaid kommenteerides, et viimasel ajal on tehingute hinnad stabiliseerunud.

"Müügipakkumiste hinnad langevad praegu kogu aeg, aga sellist asja ei ole, et tehingute hinnatase oleks langenud. Nii arendajad kui ka järelturul oma vara müüvad inimesed küsivad summat, mida ollakse ka valmis maksma," lausus Sooman.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785