International Paper andis kasumihoiatuse

Käibelt maailma suurim puidust valmistatud
toodete müüja International Paper andis eile kasumihoiatuse.

Ettevõtte III kvartali kasum tuleb madalam analüütikute oodatust, kuna maa müük on oodatust viletsam. Ettevõtte kasum tuleb suurem, kui II kvartali 52 senti aktsia kohta, kuid analüütikud ootavad kasumiks 63 senti aktsia kohta.

International Paper teatas, et maade müügist tuli kolmandas kvartalis umbes 100 mln dollarit kasumit, ehkki ettevõte prognoosis selleks numbriks 110-140 mln dollarit. Selle aasta kasumiks maade müügist on prognoositud 450-500 mln dollarit.

Ettevõte avaldab kolmanda kvartali tulemused 2. novembril.

International Paper on juba teine USA metsakompanii, kes on sunnitud andma kasumihoiatuse, kuna maa müük ei edene. Plum Creek Timber teatas 4. oktoobril, et kinnisvara müügist tuleb 94 mln dollarit, varem oodati selelst 110-120 mln dollarit.

International Paperi halb uudis tuli peale börside sulgemist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed