9. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar müüb Saku Suurhalli esise maa vähemalt 31,1 miljoniga

Edgar Savisaare juhitav Tallinna linn plaanib Saku Suurhalli esise maa-ala müüki avalikul kirjalikul enampakkumisel ning alghinnaks on 31,1 mln krooni.

Tallinna linnavalitsus kavatseb esitada linnavolikogule Saku Suurhalli esiste hoonestamata kinnistute müügi otsuse eelnõu. Sellele vastavalt on plaanis müüa maa-müüakse avalikul kirjalikul enampakkumisel. Maa-alakogupindala on 9698 ruutmeetrit ning alghind 31,1 miljonit krooni.

Paldiski mnt 104N, Paldiski mnt 106/1 ja Paldiski mnt 104A kinnistud jäävad koostamisel oleva teemaplaneeringu "Kõrghoonete paiknemine Tallinnas" järgi Haabersti kõrghoonete piirkonda, teatas linn. Neile kinnistutele võib rajada kokku kuni 30 600 m2 suletud brutopinda, täpsem ehitusõigus määratakse detailplaneeringuga.

Võrandamisel seatakse sellest 5000 m2 suurusele, avalikuks parklaks kavandatud alale Tallinna linna kasuks tasuta tähtajatu isiklik kasutusõigus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785