8. oktoober 2007

Hansapanga uue kodu päeva külastas 1500 inimest

Hansapanga eluaseme finantseerimise osakonna partnersuhete juhi Ardo Pajuri sõnul jäid nad laupäeval toimunud Uue Kodu Päevaga rahule.

„Ehkki täpseid andmeid seekordse Uue Kodu Päeva külastatavuse osas ja tagasisidet klientidelt-partneritelt alles kogume, võime olemasoleva info põhjal öelda, et jäime üritusega üldiselt rahule,“ ütles Pajur.

Esmakordselt tutvustas panknii suurt hulka erinevaid kinnisvaraobjekte.

Pajuri ei soovinud öelda palju üritus pangale maksma läks. "Üritusemaksumuse osas jääme vastuse võlgu, kuna selle korralduses ja kommunikatsioonis osales lisaks Hansapangale suur hulk erinevaid partnereid (kinnisvarabürood, -arendajad, sisekujundusfirmad jpt) ning nii on üht konkreetset numbrit raske välja tuua,“ ütles ta.

Panga esialgsed kokkuvõtted näitavad, et päeva jooksul külastas objekte ca 1500 inimest. "Sõltuvalt konkreetsest arendusest oli külastatavus väga erinev alates paarist külastajast/leibkonnast kuni 40-50 kliendini. Enamus inimesi eelistasid bussidele oma transporti ja käisid objektidel kas takso või autoga," rääkis Pajuri.

Pajuri sõnul plaanib Hansapank Uue Kodu Päeva korraldada ka edaspidi. "Seda, milline saab täpselt olema järgmise (kevadise) ürituse vorm, on hetkel veel vara öelda," lisas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688