3. oktoober 2007

Pindi juhatuse esimeheks sai Kalev Roosiväli

Pindi Kinnisvara juhatuses toimusid muutused, juhatuse esimees Peep Soomanist sai juhatuse liige, tema asemel tõusis taas troonile varem korra juba juhatuse esimees olnud, viimasel ajal aga nõukogu esimehena tegutsenud ettevõtte suurosanik Kalev Roosiväli.

„Endine juhatuse liige Kairi Ummus läks lapsehoolduspuhkusele, seega tulin mina juhatusse,“ märkis Roosiväli aripaev.ee-le.

Endise juhatuse esimehe Peep Soomani sõnul on Pindi Kinnisvaras alates ettevõtte asutamisest 1995. aastal kõik juhtimislepingud 3aastased. „Minu kolmeaastane leping sai suve lõpuga läbi,“ märkis Sooman, kes jätkab nüüdsest juhatuse liikmena ning vastutab kogu grupi turundusküsimuste eest.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688