3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi juhatuse esimeheks sai Kalev Roosiväli

Pindi Kinnisvara juhatuses toimusid muutused, juhatuse esimees Peep Soomanist sai juhatuse liige, tema asemel tõusis taas troonile varem korra juba juhatuse esimees olnud, viimasel ajal aga nõukogu esimehena tegutsenud ettevõtte suurosanik Kalev Roosiväli.

„Endine juhatuse liige Kairi Ummus läks lapsehoolduspuhkusele, seega tulin mina juhatusse,“ märkis Roosiväli aripaev.ee-le.

Endise juhatuse esimehe Peep Soomani sõnul on Pindi Kinnisvaras alates ettevõtte asutamisest 1995. aastal kõik juhtimislepingud 3aastased. „Minu kolmeaastane leping sai suve lõpuga läbi,“ märkis Sooman, kes jätkab nüüdsest juhatuse liikmena ning vastutab kogu grupi turundusküsimuste eest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785