Maakler: eestlane otsib üha rohkem kinnisvara Euroopas

Eestlane on hakanud rohkem huvi tundma
kinnisvara vastu Euroopas, kirjutab Emerand Kinnisvara maakler Marilyn
Talberg-Ainsam portaalis city24.ee.

"Üha enam kuuleme klientidelt küsimusi kinnisvara kohta, kas Bulgaarias, Rumeenias, Hispaanias, Itaalias aga ka Lätis ja Leedus. Aktiivselt on hakatud otsima endale eluaset või puhkepaika Eestist väljas, et põgeneda siinse kliima ja ilmastikuolude eest," kirjutab maakler.

Ta möönis, et juba mõnda aega on ka näha olnud välisriikides pakutava kinnisvara kuulutusi firmade kodulehekülgedel ja portaalides. "Huvi on tõesti tõusnud ja hinnadki Eesti turust kõvasti madalamad. Märgata on sedagi, et pangad on hakanud andma kergekäelisemalt laene just välislaenude korral," lisas ta.

Maakleri sõnul on Emerand Kinnisvara sõlminud ainuesinduslepingu Norra arendajatega, et pakkuda Eesti turule kinnisvara Norra fjordides, kus saab metsikusse loodusesse näiteks kalale minna. "Majade ülalpidamine Norras ei ole kallis. Nii et miks mitte veeta just seal oma vanaduspäevadki," kommenteeris Talberg-Ainsam.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed