28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maakler: eestlane otsib üha rohkem kinnisvara Euroopas

Eestlane on hakanud rohkem huvi tundma kinnisvara vastu Euroopas, kirjutab Emerand Kinnisvara maakler Marilyn Talberg-Ainsam portaalis city24.ee.

"Üha enam kuuleme klientidelt küsimusi kinnisvara kohta, kas Bulgaarias, Rumeenias, Hispaanias, Itaalias aga ka Lätis ja Leedus. Aktiivselt on hakatud otsima endale eluaset või puhkepaika Eestist väljas, et põgeneda siinse kliima ja ilmastikuolude eest," kirjutab maakler.

Ta möönis, et juba mõnda aega on ka näha olnud välisriikides pakutava kinnisvara kuulutusi firmade kodulehekülgedel ja portaalides. "Huvi on tõesti tõusnud ja hinnadki Eesti turust kõvasti madalamad. Märgata on sedagi, et pangad on hakanud andma kergekäelisemalt laene just välislaenude korral," lisas ta.

Maakleri sõnul on Emerand Kinnisvara sõlminud ainuesinduslepingu Norra arendajatega, et pakkuda Eesti turule kinnisvara Norra fjordides, kus saab metsikusse loodusesse näiteks kalale minna. "Majade ülalpidamine Norras ei ole kallis. Nii et miks mitte veeta just seal oma vanaduspäevadki," kommenteeris Talberg-Ainsam.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785