26. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maakler: kinnisvarahinnad ei lähe enam allapoole

Aripaev.ee küsis mitu müügitehingut on teinud viimase kuu jooksul Uus Maa edukaim maakler korterite alal Marina Hodus.

"Minul läheb väga hästi. Viimase kuu jooksul olen teinud viis tehingut," ütles Hodus. Lisades, et viis tehingut on väga hea tulemus.

"Inimesed ikka ostavad kinnisvara. Kinnisvara hinnad on korrigeerunud. Neil, kes sellest aru said, läheb hästi," nentis Hodus.

Maakleri sõnul hinnad enam palju ei lange. "Hinnad läksid küll allapoole, kuid väga palju allapoole enam ei lähe," kinnitas Hodus. Samuti on tehingud hakanud toimuma madalama hinnaga. "Paremini lähevad odavamad korterid, sest pangad on karmistanud laenuandmise tingimusi," ütles Hodus.

Marina Hoduse piirkond on Tallinna äärelinnad- Keila ja Paldiski.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785