20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani ärimeest ähvardab väljatõstmine

Kuldsetes Versace trussikutes poseerimisega kuulsaks saanud taanlasest ärimees Gert Jensen võitleb kohtus oma 200ruutmeetrise luksuskorteri pärast.

Tänavu märtsis käskis Harju maakohus Jensenil Tallinnas Narva maanteel asuv korter viie päevaga vabastada. Jensen kaebas edasi ringkonnakohtusse, mis teeb oma otsuse lähemal ajal, kirjutas Eesti Ekspress.

Narva maantee korteri üüris 2005. aastal Jenseni firma, mis aga läks pankrotti ja jättis üüri maksmata. Jenseni teatel ei vasta see väide tõele, sest tema firma kustutas üürivõla 12 veoauto liisingulepingu müügiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785