20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leosk: inimesed ei julge kinnisvara osta

E-Betoonelemendi juhataja Vaido Leoski sõnul ei julge inimesed praegu osta endale kinnisvara, sest kardetakse teha halba ostu.

"Kinnisvaraturul on toimunud pööre langusele. Just elamuaseme langus on põhjustanud selle. Keegi ei taha olla see rumal, kes ostab praegu maja, et siis naabrimees paari kuu pärast ütleks, et ta sa tegid halva otsuse. Praegu inimesed lihtsalt ei julge osta. Mõne aja pärast see hirm taandub ja inimesed hakkavad jälle ostma," rääkis Leosk.

Leosk prognoosib elamuehituse sektoris langust, aga ta arvab, et mitte-elamusektor ei lange.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785