19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaras on kauplemisruumi 15 protsenti

Analüüsides kinnisvaraportaalides pakutavate objektide hindu, on selge, et see on küsitav, mitte tegelik hind.

Praeguses turusituatsioonis on kauplemisruumi 10-15 protsenti, kuid sõltuvalt asukohast kohati enamgi, kirjutas Postimehes Uus Maa Kinnisvarakonsultantide maade ja majade hindamisgrupi juht Monika Kuntsel.

"Üldteada on reegel, et kinnisvara hinna määrab asukoht ning kehtib seaduspärasus, et mida kaugemal ja kehvema ligipääsuga on objekt, seda soodsam on hind," möönab Kuntsel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785