17. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ostukeskuse juht: kaubanduspindade järele tugev puudus

Statistikaameti vastavaldatud andmetest selgub, et Tallinnas on kaubanduspindade üürihinnad langenud veidi üle 35%. Äripäev küsis Kristiine Kaubanduskeskuse AS tegevjuhilt Allan Remmelkoorilt kommentaari.

"Tegemist on võrdlemisi üllatava statistikaga ja tunnen ise ka huvi, kust sellised numbrid võetud," ütles Remmelkoor. Tema sõnul on olukord pigem vastupidi. "Kvaliteetsete kaubanduspindade järgi Tallinnas on tugev puudus," kinnitas Remmelkoor. "Võib-olla tõesti on Nõukogude Liidu aegsete üüripindade hulgas toimunud langus, kuid kaasaegsete pindade, kus on ka kliendivood, üürid on pigem kõrged," rääkis Remmelkoor.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785