17. september 2007

Ostukeskuse juht: kaubanduspindade järele tugev puudus

Statistikaameti vastavaldatud andmetest selgub, et Tallinnas on kaubanduspindade üürihinnad langenud veidi üle 35%. Äripäev küsis Kristiine Kaubanduskeskuse AS tegevjuhilt Allan Remmelkoorilt kommentaari.

"Tegemist on võrdlemisi üllatava statistikaga ja tunnen ise ka huvi, kust sellised numbrid võetud," ütles Remmelkoor. Tema sõnul on olukord pigem vastupidi. "Kvaliteetsete kaubanduspindade järgi Tallinnas on tugev puudus," kinnitas Remmelkoor. "Võib-olla tõesti on Nõukogude Liidu aegsete üüripindade hulgas toimunud langus, kuid kaasaegsete pindade, kus on ka kliendivood, üürid on pigem kõrged," rääkis Remmelkoor.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688