14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kaubanduspindade üürihinnad langesid 35%

Statistikaameti vastavaldatud andmetest selgub, et Tallinnas on kaubanduspindade üürihinnad langenud veidi üle 35%.

Kui veel esimeses kvartalis oli keskmine kaubanduspinna üürihind ruutmeetri kohta kuus 238 krooni, siis teises kvartalis ole see langenud 154 kroonile.

Samasuguse 35% kukkumise tegid läbi ka Tallinna kesklinna kaubanduspindade üürihinnad, mis langesid 278 kroonilt/m2 181 kroonile/m2.

Samas on Tallinna büroopindade üürihinnad langenud õige pisut 155 kroonilt ruutmeetri eest kuus esimeses kvartalis 143 kroonile. Kesklinnas on hinnad püsinud samal tasemel, tõustes vaid ühe krooni 171-lt 172-le.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785