12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Itaallastest arendajad lasevad Tallinna kesklinna korterite hindu alla

Itaalia arendajate kaasosalusega Tallinna Villardi 22 valmivad korterid on juba enne reaalset valmimist läbinud hinna languse.

Applehill OÜ juht Marek Õunamägi kinnitas, et korterite hindu on keskmiselt langetatud ligi 100 000 krooni võrra. "Tegime väikse korrektsiooni, et müüki ergutada," rääkis Õunamägi, kuid lisas, et rohkem hinda hetkel alla ei taheta lasta.

Samas iga ostja saab ka hinda alla kaubelda. "Läheneme igalekliendile individuaalselt," märkis ta.

Hindu on langetanud ka E33 Arendus OÜ oma Kullerkupu korteritel. Kiili valda Kangru külasse tulevate korterite hindu on alla lastud 170 000 krooni võrra.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785