11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn pakub Viru hotelli omanikele asendusmaad bussijaama naabruses

Tallinna linnavalitsus pakub Viru hotelli juurdeehituse keelamise eest hotelliomanikele kompensatsiooniks 1132 ruutmeetri suurust maatükki Tallinna bussijaama kõrval Odra tänava ääres.

Pakutavale maatükile aadressil Odra tn 3 / Lastekodu tn 33 saaks ehitada kuni üheksakorruselise maja, kirjutas Postimees.

17-korruselise juurdeehitise maht oleks olnud veidi alla 8000 ruutmeetri ning ka Odra tn 3 / Lastekodu tn 33 saaks ehitada ligikaudu 8000-ruutmeetrise pinnaga maja. Abilinnapea Taavi Aasa sõnul võiks tühjale krundile kerkiva maja sihtotstarbeks olla äri- ja eluhoone.

Viru hotelli omanikfirma Pontos OY direktor Yrjö Vanhanen ütles eile, et linna pakkumine on nii värske, et ta ei soovi seda täpsemalt kommenteerida.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785