11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC Ehitus hakkab uutele elamuprojektidele pakkuma pikaajalist garantiitähtaega

NCC Ehitus annab esimesena Eestis uutele elamuehituse projektidele kolmeaastase garantii.

NCC Ehitus võttis vastu otsuse koondada kõik elamuehituse projektid ühtse kaubamärgi NCC Tähekodu alla ja alustada uutele elamuprojektidele pikaajalise garantiitähtaja pakkumist.

„Loome Eesti turule pretsedendi, sest seaduse järgi peab ehitaja pakkuma kaheaastast garantiid,“ teatas NCC turundusdirektor Heikki Põhi. „Selle sammuga kinnitame meie uute kodude ostjatele, et oleme valmis võtma täit vastutust oma töö eest ja pakume uues kodus usaldusväärset tippkvaliteeti”, lisas ta.

Uue NCC Tähekodu nimetuse alla koonduvad Viimsis asuvad Tammeõue korterelamud, Lasnamäe piirile kerkivad Vana-Kuuli korterelamud, Mustamäele endise Kadaka aiandi territooriumile kerkiv Rabaküla elurajoon ja Haabersti ringile rajatav Pärnaõue elurajoon.

Kokku rajab NCC Ehitus lähiaastatel Tallinna piirkonda uue kodu rohkem kui tuhandele perele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785