11. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltic Property Trustil on parim kinnisvarainvesteeringute juht Eestis

Baltimaade juhtivat ärikinnisvarafondide haldajat Baltic Property Trust auhinnati finantsajakirja Euromoney iga-aastasel Liquid Real Estate Awards konkursil neljas erinevas kategoorias, teatas firma.

Baltic Property Trustile omistati auhinnad järgmistes kategooriates:

1. koht investeeringute juhtimine Eestis

1. koht investeeringute juhtimine Lätis

2. koht investeeringute juhtimine Venemaal

2. koht investeeringute juhtimine Leedus

“Konkurents oli äärmiselt tugev ning meil on hea meel, et valdkonnas tegevad eksperdid tunnustavad meie kompetentsi ja tegevust. Kokkuvõttes on möödunud 12 suurepärast kuud ning tegeleme hetkel pikaajalise strateegia rakendamisega, mis tugevdab meie äritegevust ja kasvatab meie turuosa Läänemere riikides,“ ütles Lars Ohnemus, Baltic Property Trust tegevdirektor.

Iga-aastase Liquid Real Estate Awards võitjad valitakse uuringute ja hinnangute põhjal, vaadeldes kinnisvarafirma 12 viimase kuu tulemusi ja saavutusi. Võitjad selgitavad välja kogenud kinnisvaraeksperdid, -arendajad ja -investorid Euroopas, Aasias, Pärsia lahe riikides ja Põhja-Ameerikas. Auhinnale kandideerisid kinnisvaras tegevad ettevõtted enam kui 50 riigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785