10. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paris Hilton ostis kaks korda suurema maja

Paris Hilton, kes lubas oma maja Hollywoodi lähedal maha müüja, ostis kaks korda suurema maja, kirjutas The Wall Street Journal Online.

26aastane hotelliketi pärijanna ja teletäht ostis nädal aega tagasi 700 ruutmeeti suuruse Beverly Hillsi mõisa Mulholland Estatesi kinnises elurajoonis. Hilton soovis osta maja, kus on rohkem privaatsust.

Neitsik maksis 1991. aastal ehitatud Vahemerestiilisja viie magamistoaga maja eest 5,9 miljonit dollarit (67,4 mln krooni). Majas on ka treeningsaal, millest Hilton plaanib ehitada kingakapi.

Hilton müüs oma vana 300 ruutmeetrise maja Hollywood Hillsis maha 4,2 miljoni dollariga (48 mln krooniga).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785