• 10.09.07, 12:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Korteriüür kasvas Tallinnas 20%

Ober-Haus Kinnisvara, Sorainen Law Offices ja Deloitte ühine kinnisvaraülevaade räägib, et Tallinnas kasvas korteriüür eelmisel aastal 20%.
70 ruutmeetrise kesklinnakorteri kuuüür kasvas 2006. aastal 20%, ulatudes 575 eurost 765 euroni. Odavamad korterid on möbleerimata, kallimad möbleeritud.
Nõudlus on palju kõrgem, kui uute korterite pakkumine, märgib ülevaade.
Tallinna äärelinnas otsitakse kahe- ja kolmetoalisi üürikortereid. Enamus perekondi tahab korterit üürida vahemikus 260-380 eurot kuus. Kesklinna piirkonnas otsitakse kõige rohkem kahetoalisi kortereid, mis maksavad 380-520 eurot kuus.
Üürihinnad kasvavad seetõttu, et kinnisvara on muutunud kallimaks ning laenuintressid tõusevad. Oma mõju avaldab see, et pangad valivad hoolsamalt, kellele eluasemelaenu annavad.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele