Ober-Haus: Tartus on mõttekam laenu võtta ja väiksem korter osta

Värskes Ober-Haus Kinnisvara elamispindade
turukommentaaris väidetakse,et vanade korterite osas on Tartus hinnalangus juba
toimunud ja oluliselt suuremat langust pole oodata.

"Tartu kui tudengitelinna kinnisvaraturg ei ole tavaliselt suikunud olekus ka suvel, ainult et sel aastal on tõesti korteriostjaid vähem kui eelmisel kahel aastal," kirjutatakseturuülevates,etsee-eest on üürikorteri tahtjaid rohkem ja ka hinnad tõusnud.

Alati on turul muidugi ka sellise hinnaga kortereid, millele ostjat ei leia ja nüüd on omaniku otsustada, kas hinda langetada või korter hoopis välja üürida. "Selline olukord peaks reguleerima jällegi kinnisvaraturgu - kui üürihinnad tõusevad väga kõrgele, on ju mõnelgi mõttekam pigem laenu võtta ja väiksem korter osta," soovitab Ober-Haus elamispindade turukommentaaris.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed