8. august 2007

YIT müüb Soomes kortereid internetioksjonil

Soome ehituskontsern YIT hakkab interneti kaudu müüma avalikul hinnapakkumisel uusi kortereid, lootes nii lühendada nende müügiaega.

Kontserni kuuluv YIT Koti ja internetiportaal Oikotie.fi toovad augustis keskel esimestena Soomes välja teenuse, mis pakub eluaset otsivale inimesele võimalust teha hinnapakkumine interneti kaudu, vahendab Tarbija24.

Kui soomlaste jaoks on kinnisvara hinnapakkumiste tegemine interneti kaudu uus asi, siis näiteks Rootsis ja Ameerika Ühendriikides on sarnast teenust juba varem pakutud. YIT hinnangul on sellise ettevõtmise taga üleüldine interneti kasutusvõimaluste laienemine kinnisvara valdkonda.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688