YIT müüb Soomes kortereid internetioksjonil

Soome ehituskontsern YIT hakkab interneti
kaudu müüma avalikul hinnapakkumisel uusi kortereid, lootes nii lühendada nende
müügiaega.

Kontserni kuuluv YIT Koti ja internetiportaal Oikotie.fi toovad augustis keskel esimestena Soomes välja teenuse, mis pakub eluaset otsivale inimesele võimalust teha hinnapakkumine interneti kaudu, vahendab Tarbija24.

Kui soomlaste jaoks on kinnisvara hinnapakkumiste tegemine interneti kaudu uus asi, siis näiteks Rootsis ja Ameerika Ühendriikides on sarnast teenust juba varem pakutud. YIT hinnangul on sellise ettevõtmise taga üleüldine interneti kasutusvõimaluste laienemine kinnisvara valdkonda.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed