Uus Maa haarab Lasnamäel turgu

Uus Maa Kinnisvarabüroo avas juulis oma
esindusbüroo ka Lasnamäel, uues Prisma Kaubanduskeskuses.

Uus Maa jaoks on väga oluline, et igas suuremas kui ka väiksemas linnaosas oleks olemas vastavad piirkonnamaaklerid, kes tunnevad sealset turgu ja inimesi ning oskavad klientidele parimaid lahendusi leida. Kuna, aga Lasnamägi on nii suur ja oluline Tallinna linnaosa, siis eesmärgil tulla kliendile lähemale ja pakkuda alati parimat teenindust on nüüdsest olemas seal ka esindusbüroo koos kinnisvaraspetsialistidega.

Ettevõte on aktiivselt sisenemas ka Bulgaaria turule. Uus Maa meeskonnas töötab ligi 180 inimest. Uus Maa Kinnisvaragrupi 2006. aasta auditeerimata käive oli 85 miljonitkrooni ja auditeerimata kasum 20 miljonit krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed