YIT Kodu alandas uute korterite hindu Keilas

Kinnisvarafirma YIT Kodu alandas ligi
kümnendiku võrra uute korterite hindu Keilas Põhja tänav 8a1.

YIT Ehituse kinnisvaraosakonna müügijuht Tõnu Toompark ütles aripaev.ee-le, ethindu alandati Keila 20 uue korteriga majas.

"Oleme paindlikud ka muudes projektides ja püüame kliendiga hinnakompromissi leida," lisas ta. Toompark lisas, et täna kliendid ukse taga enam järjekorras ei ole, aga nad on turul olemas. "Kui kaks aastat tagasi sai ühe reklaamkampaaniaga korterid müüdud, siis nüüd tuleb neid teha keskmiselt kümme," rääkis ta.

Toompark on kindel, et kinnisvarahinnad enam ei tõuse. "Aga tahaks loota, et nad ka enam ei lange, firmade marginaalid muidugi vähenevad," lisas ta. Samas on ta kindel, et suurtel firmadel ei ole paanikaks põhjust, küll satuvadraskustesse väikesed arendajad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed