30. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Tool kavandab rahasüsti Gruusiasse

Eesti üks jõukamaid ärimehi Toomas Toolile avab Gruusias uksi seal lausa ebajumala staatusesse tõusnud presidendi nõunik Mart Laar.

Laar viis Tooli tänavu kevadel kokku "õigete inimestega" riigiaparaadis, kohtuti valitsuse ministritega ja väidetavalt isegi president Mikhail Saakašviliga, kirjutas Eesti Ekspress.

Ekspressi andmetel tegeleb Tooli äriga Gruusias ja Rumeenias endine parlamendisaadik, respublikaan Indrek Raudne. "Ma ei aja tema äriasju. Mul ei ole temaga ühtki äri," lükkab Raudne aga info ümber.

Mida Tool Gruusias täpselt ostab, pole teada. Ekspressi andmetel tahab ta suurt tükki magusast kinnisvarast Tbilisi kesklinnas ja vanalinnas. Inimesena on Tool üsna edev: elab Monacos mitusada miljonit maksvas villas ning sõidab ringi sigarikujulise kiirpaadiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785