30. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Luman ostis puhkeküla Hiiumaal

Toomas Lumani ­firma ostis hiljuti Hiiumaal Käina vallas kahehe­ktarilise Puulaiu puhkebaasi, kirjutas Eesti Ekspress.

Õdus puhkebaas Hiiumaa kadakate vahel jäi Lumanile silma tänu sellele, et Eesti Ehituse kollektiiv on seal mitu korda suvepäevi pidanud ning baasi senine omanik Esta Aksli otsustas selle müüki panna. ­

Nasva külas asuva Puulaiu puhkebaasi uus omanik Nordecon on Eesti Ehituse suuraktsionär ning kuulub Lumanile ja tema äripartnerile Egon ­Matsile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785