Rakvere paneb kolm kinnistut enampakkumisele

Rakvere linnavalitsus otsustas võõrandada
Lennuvälja linnaosas asuvad kinnistud Nortsu tee 7, 12 ja 14 avalikul kirjalikul
enampakkumisel 24. septembril.

Hoonestamata Nortsu tee 7 pindala on 12939 m², alghind 1 293 900.- krooni. Nortsu tee 12 asub osa kasutamiskõlbmatust garaažist. Kinnistu pindala on 4553 m², alghind 455 300.- krooni. Hoonestamata Nortsu tee 14 pindala on 4014 m², kinnistu alghind 401 400.- krooni. Kõigi nende maatükkide sihtotstarbed on Maa-ameti andmetel tootmismaa ja riigikaitsemaa.

Alghindade määramisel võeti arvesse varasematel sama piirkonna kinnistute enampakkumistel kujunenud hindu. Sellest tulenevalt otsustati ühe ruutmeetri alghinnaks võtta 100 krooni.

Enampakkumise tingimuste järgi on kinnistu ostja õigustatud ja kohustatud kinnistule püstitama hoone, saama sellele ehitusloa hiljemalt 18 kuu jooksul alates ostu-müügi lepingu sõlmimisest ning kasutusloa 18 kuu jooksul alates ehitusloa saamisest. Edasimüügi korral jäävad need tingimused kehtima ka uuele ostjale.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed