27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pokumaa rajamise piduriks on ehitaja

Täisühing Võru Devon pole siiani Pokumaal alustanud kaevupuurimist, kuigi töö oleks pidanud valmis saama juba mais, et tööde eest on tasutud 146 000-kroonine ettemaks, ei ole ettevõttel võimalik praegu kuskilt mujalt uut töötegijat tellida, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Tellisin töö märtsis ja kiiresti-kiiresti oli vaja teha ettemaks, sest mingid torud pidid kallimaks minema,” rääkis AS-i Valmap Grupp töödejuhataja Aare Seemen. Kui kaev mais ei valminud, pidi seda tehtama juunis, siis juulis, kuid ka augustis on Pokumaa ehitajad sama lõhkise küna ees.

Devoni juht kinnitab, et tegemist ei ole pahatahtliku venitamisega ning kindlasti tehakse tellitud tööd ära.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785