24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburis rajatakse majade katustele sadu tenniseväljakuid

Peterburis on 24,3 miljonit ruutmeetrit katusepinda, millest 11,7 miljonit ruutmeetrit on lamekatused, kirjutas Delovõi Peterburg.

Umbed pooled lamekatustest vajavad remonti. Ettevõte nimega Sport Roof Company plaanib korrastada linna lamekatused ja ehitada katustele tenniseväljakud. Ettevõte on küsinud projektile toetust linna spordiametilt.

Ettevõte plaanib katused remontida ja tenniseväljakud rajada oma kulude ja kirjadega. Et teenida tasa 700 000 euro ehk 11 miljoni krooni suurust investeeringut, renditakse tenniseväljakud klubidele. Kokku plaanib ettevõte paigaldada 300-400 tenniseväljakut.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785