Peterburis rajatakse majade katustele sadu tenniseväljakuid

Peterburis on 24,3 miljonit ruutmeetrit
katusepinda, millest 11,7 miljonit ruutmeetrit on lamekatused, kirjutas Delovõi
Peterburg.

Umbed pooled lamekatustest vajavad remonti. Ettevõte nimega Sport Roof Company plaanib korrastada linna lamekatused ja ehitada katustele tenniseväljakud. Ettevõte on küsinud projektile toetust linna spordiametilt.

Ettevõte plaanib katused remontida ja tenniseväljakud rajada oma kulude ja kirjadega. Et teenida tasa 700 000 euro ehk 11 miljoni krooni suurust investeeringut, renditakse tenniseväljakud klubidele. Kokku plaanib ettevõte paigaldada 300-400 tenniseväljakut.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed