Mustamäe uude elurajooni investeeritakse 2 miljardit krooni

Mustamäele, endise Kadaka aiandi
territooriumile rajatakse uus elurajoon, mis oma 1100 korteriga on Eesti suurim
arendusprojekt.

Projekti arendaja on OÜ Rabaküla ja ehitaja AS NCC Ehitus. Rabaküla väljaehitamine kestab kuni 10 aastat ning läheb maksma ligi 2 miljardit krooni, teatas ettevõte.

Tulevase Rabaküla eripära on rajatav kõrghaljastus, mänguväljakud ja mitmekülgsed võimalused õues aja veetmiseks.Seal tuleb esile Mustamäe algne idee - meeldiv majadevaheline piirdeaedadeta ruum. Rabaküla hoonetealune ala on kõikide majade puhul tervik, koosnedes parkimiskorrusest ja sellel asuvast kuni neljast kortermajast. Nii tekib ühine ruum ühel parkimismajal asuvate majade vahele ning avalik ruum erinevate majakomplekside vahelisele alale.

NCC Tähekodu kaubamärgi all rajatav Rabaküla on väga perekeskne ja lastesõbralik. Korterite planeeringud on suured ja see võimaldab luua mitme magamistoa ning avara katuse-terassiga kodud. Ühel parkimistasapinnal asuvate majade vahele moodustub autovaba hoov, kus on pargipingid ning mänguväljak. Nii tagatakse väikelaste turvalisus ja emade-isade hingerahu.

OÜ Rabaküla kuulub Kadaka Aiandi Aktsiaseltsile ja NCC Ehitusele.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed