23. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäe uude elurajooni investeeritakse 2 miljardit krooni

Mustamäele, endise Kadaka aiandi territooriumile rajatakse uus elurajoon, mis oma 1100 korteriga on Eesti suurim arendusprojekt.

Projekti arendaja on OÜ Rabaküla ja ehitaja AS NCC Ehitus. Rabaküla väljaehitamine kestab kuni 10 aastat ning läheb maksma ligi 2 miljardit krooni, teatas ettevõte.

Tulevase Rabaküla eripära on rajatav kõrghaljastus, mänguväljakud ja mitmekülgsed võimalused õues aja veetmiseks.Seal tuleb esile Mustamäe algne idee - meeldiv majadevaheline piirdeaedadeta ruum. Rabaküla hoonetealune ala on kõikide majade puhul tervik, koosnedes parkimiskorrusest ja sellel asuvast kuni neljast kortermajast. Nii tekib ühine ruum ühel parkimismajal asuvate majade vahele ning avalik ruum erinevate majakomplekside vahelisele alale.

NCC Tähekodu kaubamärgi all rajatav Rabaküla on väga perekeskne ja lastesõbralik. Korterite planeeringud on suured ja see võimaldab luua mitme magamistoa ning avara katuse-terassiga kodud. Ühel parkimistasapinnal asuvate majade vahele moodustub autovaba hoov, kus on pargipingid ning mänguväljak. Nii tagatakse väikelaste turvalisus ja emade-isade hingerahu.

OÜ Rabaküla kuulub Kadaka Aiandi Aktsiaseltsile ja NCC Ehitusele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785