23. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arnold Rüütel rikkus veeseadust

Keskkonnainspektsioon kontrollis täna, 23. augustil Saaremaal Laimjala vallas Arnold Rüütlile kuuluval kinnistul tehtud töid.

Esmaste kontrolli tulemuste põhjal võib väita, et krundil oleva paadikai rajamine ei ole kooskõlas veeseaduse nõuetega. Taolise ehitise rajamine eeldab vee erikasutusloa olemasolu, mis aga praegusel juhul puudub.

Keskkonnainspektsioon jätkab Arnold Rüütli kinnistul tehtud töödega seotud asjaolude täpsustamist.

Tänane kontrollkäik võeti ette ajakirjanduses ilmunud faktide ja väidete kontrollimiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785