22. august 2007
Jaga lugu:

Arco Vara objektide hinnas alla ei anna

Arco Vara turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadri Lindpere sõnul on tegemist siiski vaid näidetega mõningatest projektidest, millest üldistavaid järeldusi teha oleks ennatlik ja Arco Vara hinnalangust ei plaani.

"Projektide puhul, mil puudub korralik sotsiaalne ning füüsiline infrastruktuur, püütakse hinnalanguse lahendusega ilmselt müügiperioode vähendada ning leida turuseisule vastav hinnatase. Terviklik elukeskkond, läbimõeldud lahendused, toimiv infrastruktuur ning head asukohad on võtmesõna jätkuvaks nõudluseks. Arco Vara hinnalangust ei plaani, meie projektide läbimõeldus on nõudlusele vastav," lisas ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee