22. august 2007

Arco Vara objektide hinnas alla ei anna

Arco Vara turundus- ja kommunikatsioonijuht Kadri Lindpere sõnul on tegemist siiski vaid näidetega mõningatest projektidest, millest üldistavaid järeldusi teha oleks ennatlik ja Arco Vara hinnalangust ei plaani.

"Projektide puhul, mil puudub korralik sotsiaalne ning füüsiline infrastruktuur, püütakse hinnalanguse lahendusega ilmselt müügiperioode vähendada ning leida turuseisule vastav hinnatase. Terviklik elukeskkond, läbimõeldud lahendused, toimiv infrastruktuur ning head asukohad on võtmesõna jätkuvaks nõudluseks. Arco Vara hinnalangust ei plaani, meie projektide läbimõeldus on nõudlusele vastav," lisas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688