21. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustajad hakkavad Urmo Aava sponsoriks

Urmo Aava Rally Team ja Eesti suurim kindlustusmaaklerfirma E-kindlustus sõlmisid täna sponsorluslepingu.

E-kindlustuse juhataja Risto Rossari sõnul on spordivaldkond neile alati südamelähedane olnud ning ettevõte on otsustanud oma edu ka teistega jagada. “Urmo Aava on tõusnud kiiresti maailma ralliässade sekka, mistõttu me usume, et ta suudab tänu oma töökusele ja andekusele tõusta järgmise eestlasena ka WRC sarjas tipptegijate hulka. Tema tõus MM-ralli juunioride arvestuse

liidriks ja suurepärased tulemused esimestelt WRC etappidel on andnud suure tõuke selle lepingu sõlmimiseks,” selgitas Rossar koostöölepingu sõlmimise tagamaid.

„Meil on eriti hea meel, et Eesti suurim kindlustusmaaklerfirma E-kindlustus avaldas soovi liituda meie toetajate hulka”, lausus

Urmo Aava sponsorlepingu allkirjastamisel.

E-kindlustuse osa kindlustusmaaklerite turul on 23%. Ettevõtte käive oli 2006. aastal üle 37,3 miljonit krooni. Firma sõlmis eelmisel aastal 114 000 kindlustuslepingut ehk keskmiselt 317 lepingut päevas ning vahendas 261 miljoni krooni ulatuses

kindlustusmakseid, mis moodustab 8,3% Eesti kahjukindlustuse turust. E-kindlustuse klientideks on 142 000 eraisikut ja 19 000 ettevõtet.

E-kindlustus on Eesti Kindlustusmaaklerite liidu ja rahvusvahelise sõltumatute kindlustusmaaklerfirmade võrgu Eubronet liige.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785