21. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestisse tuleb globaalne kinnisvaraguru

Eestisse tuleb esinema Austraalia Donald Trumpiksnimetatud kinnisvaraguru Peter J Daniels.

"Tänasel stabiliseeruval turul, kus iga kinnisvaraarendus pole enam loteriivõit, on olulised professionaalsed kogemused ja oskused. Meil on suurepärane võimalus õppida oma ala ühelt parimalt maailmas. Meile esineb ärimees, kelle kinnisvaraärid on õnnestunud globaalselt, ka väga konkurentsitihedal turul," lausus Jaanus Laugus, Uus Maa Kinnisvaragrupp juhatuse esimees.

Peter J Daniels on tegelenud kinnisvaraga juba aastast 1966 ning 1972. aastal pani ta aluse oma isiklikule kinnisvarafirmale. Aastaks 1982 olid tal kontorid juba Austraalias, Singapuris ja Hong Kongis. Peter J Daniels on mees, kes oma isikliku karismaga pani aluse oma firma tuntusele ja edule, olles ise esil ja esinedes järjepidevalt oma kinnisvarafirma telereklaamides. Täna on Peter Daniels maailma kuulus autoriteet juhtimise, isikliku arenemise ja eesmärkide seadmise alal.

Olulisemad teemad, millega Hr. Daniels 3. oktoobril Rahvusraamatukogus üles astub on järgmised: kuidas pidada edukaid läbirääkimisi, kuidas suhelda edukalt pankadega, kuidas finantseerida kinnisvaraarendusprojekte, kuidas saavutada oma elu eesmärke, kuidas olla alati motiveeritud ning järjepidevalt edukas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785