Eestisse tuleb globaalne kinnisvaraguru

Eestisse tuleb esinema Austraalia Donald
Trumpiksnimetatud kinnisvaraguru Peter J Daniels.

"Tänasel stabiliseeruval turul, kus iga kinnisvaraarendus pole enam loteriivõit, on olulised professionaalsed kogemused ja oskused. Meil on suurepärane võimalus õppida oma ala ühelt parimalt maailmas. Meile esineb ärimees, kelle kinnisvaraärid on õnnestunud globaalselt, ka väga konkurentsitihedal turul," lausus Jaanus Laugus, Uus Maa Kinnisvaragrupp juhatuse esimees.

Peter J Daniels on tegelenud kinnisvaraga juba aastast 1966 ning 1972. aastal pani ta aluse oma isiklikule kinnisvarafirmale. Aastaks 1982 olid tal kontorid juba Austraalias, Singapuris ja Hong Kongis. Peter J Daniels on mees, kes oma isikliku karismaga pani aluse oma firma tuntusele ja edule, olles ise esil ja esinedes järjepidevalt oma kinnisvarafirma telereklaamides. Täna on Peter Daniels maailma kuulus autoriteet juhtimise, isikliku arenemise ja eesmärkide seadmise alal.

Olulisemad teemad, millega Hr. Daniels 3. oktoobril Rahvusraamatukogus üles astub on järgmised: kuidas pidada edukaid läbirääkimisi, kuidas suhelda edukalt pankadega, kuidas finantseerida kinnisvaraarendusprojekte, kuidas saavutada oma elu eesmärke, kuidas olla alati motiveeritud ning järjepidevalt edukas.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed