Omanik eelistab mittesuitsetajat, kes ei tooks kaasa koera ega oleks skinhead

"Üürikorterite buum on laineharjal tänu
tudengitele. Hinnad on laes, sest nõudlus ületab hetkel pakkumise," räägib
kinnisvarabüroo Oberhaus Tartu kontori juhataja Aime Tahvonen.

Maakleri vahendusel peaks leidma iga korteriotsija paari nädala jooksul siiski endale sobiva elupaiga, kirjutas SLÕhtuleht. Omanikud eelistavad üürnikku, kes ei too korterisse lemmiklooma, ei suitsetaks ega oleks skinhead.

Korterite üürile andmine ja -võtmine kinnisvarafirmade kaudu on hoogustunud. "Otse omanikult" on vahendustasuta ja justkui soodsam, kuid paketti lisandub teatud risk. "Tudengid otsivad 1-2toalist möbleeritud korralikku korterit. Hinnast olulisem on asukoht ja mugavused. Tudengil pole aega ahju kütta ega linna teisest servast loengusse sõita," rääkis Aime Tahvonen.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed