18. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lasnamäele kolib järjest enam Ida-Virumaa inimesi

Maaklerite tähelepanekute järgi kolib Lasnamäele üha enam Narvast ja Kohtla-Järvelt pärit venekeelseid inimesi, seal on neil omakeelne keskkond ja tuttavad juba ees.

Pindi Kinnisvara eluruumide osakonna juhataja Pärle Sepping-Raud ütles, et enamiku Lasnamäe korterituru klientidest moodustavad venelased, eestlased pigem müüvad. "Eriti just ida poolt, Kohtla-Järvelt ja Narvast, kolitakse Lasnamäele. Seal on omakeelne keskkond ja tuttavad ees," ütles ta Eesti Päevalehele.

Kahetoalise korteri hind Lasnamäel ja Mustamäel on samas suurusjärgus, korteri eest küsitakse Uus Maa kvartalikokkuvõtte järgi keskmiselt 1,15-1,25 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785