17. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Projekteerijad: mulli lõhkemise asemel ootame käibe kolmekordset kasvu

Projekteerimisfirma Sirkel & Mall ei usu kinnisvaramulli lõhkemist niipea ning loodab oma firma käivet aastaga kasvatada ligi kolm korda.

Firma projektijuht Margo Koppel märkis, et nemad loodavad tänavusaavutada 9,4 miljoni krooni suuruse käibe ja selle 2008. aasta lõpuks kasvatada 25 miljoni kroonini. Ettevõtte 2006. aasta käive oli 3 miljonit krooni.

"Kinnisvaramulli lõhkemist ma ei usu, kogu aeg midagi kartes ka elada ei saa. Pealegi on meedia külvanud paanikat," kommenteeris ta.

Lisaks kiirele kasvule Eestis on ettevõttel plaanis asutada ka projekteerimisega tegelev tütarfirma Ukrainas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785