USA kalleim eravilla Beverly Hillsis maksab ligi kaks miljardit krooni

USA praegu kalleim müügil olev
privaatkinnisvara maksab 165 miljonit dollarit.

Kinnistu hõlmab 2,6 hektarit Beverly Hillsi südames. 1920. aastatest pärit roosat värvi kompleksi kuulub kuus hoonet. Seal on ühtekokku 29 magamistuba, kolm basseini, kaks tenniseväljakut, supermodernne kino ja diskosaal, kirjutas Eesti Päevaleht.

“See on kinnisvara, mis satub turule vaid kord ühe põlvkonna jooksul,” selgitab Beverly Hillsi kinnisvaramaakler Jeff Hyland müügi erakordsust. Selle omanik, advokaat ja investor Leonard M. Ross ostis kompleksi 1976. aastal. Müüki põhjendab ta sooviga muuta oma elustiili.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed