16. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA kalleim eravilla Beverly Hillsis maksab ligi kaks miljardit krooni

USA praegu kalleim müügil olev privaatkinnisvara maksab 165 miljonit dollarit.

Kinnistu hõlmab 2,6 hektarit Beverly Hillsi südames. 1920. aastatest pärit roosat värvi kompleksi kuulub kuus hoonet. Seal on ühtekokku 29 magamistuba, kolm basseini, kaks tenniseväljakut, supermodernne kino ja diskosaal, kirjutas Eesti Päevaleht.

“See on kinnisvara, mis satub turule vaid kord ühe põlvkonna jooksul,” selgitab Beverly Hillsi kinnisvaramaakler Jeff Hyland müügi erakordsust. Selle omanik, advokaat ja investor Leonard M. Ross ostis kompleksi 1976. aastal. Müüki põhjendab ta sooviga muuta oma elustiili.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785