Ajanappuses ägavad linlased panevad koristusfirmad oma kodus rakkesse

Koristusfirmadel klientidest puudust pole,
paljud tahavad selle töö kaelast ära saada.

Tallinna Koristusteenuse OÜ on Tallinnas ja selle lähiümbruses koristusteenust pakkunud ligi aasta, kirjutas Eesti Päevaleht. Firma juhataja Eve-Mai Tsupsmanni sõnul soovib suurem osa klientidest just kodu koristust. Kui sõidukulus kokkuleppele jõutakse, pole ka kaugemate elamurajoonide teenindamine probleem.

“Meie klient on kiire eluviisiga inimene, kellel on tavaliselt keskmisest kõrgem sissetulek. On lastega peresid, kel napib aega, kuid on ka poissmehi, kellel lihtsalt puudub oskus oma elamist korras hoida,” lausus Tsupsmann.

Koristustund maksab 80–200 krooni, kuid tellija peab arvestama kolme- kuni viietunnise tööajaga.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed