15. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Villu Parveti kinnisvarafirma annab koduostjale tasuta sulase

Tasuta sulane! Nüüd on see juhtunud! Aitab tavalistest kingitustest - anname kauba peale päris inimese, seisab Oru Kodu veebilehel!

Lehel on kirjas, et kõik Oru Kodu maja ostjad saavad nüüd oma majaga kaasa ka isikliku sulase tervelt kolmeks kuuks.

Oru Arendus on eelmisel aastal asutatud firma, mille omanik läbi MindPower OÜ on seni peamiselt koolitusäriga tegelenud Ain-Villu Parvet. Mindpoweri eelmise aasta aruandes kirjutab Parvet, et aruandeaastal otsustati tegelema hakata kinnisvaraarendusega, mille tarbeks osteti neli kinnistut perspektiivses asukohas. Maatükkide ostuks kulutati 6,2 miljonit krooni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785