14. august 2007

Peep Sooman: üüriosakonna loomine ei ole põhjendatud

Pindi Kinnisvara juht Peep Sooman ütles aripaev.ee-le, et Uue Maa otsus luua eraldi üüriosakond ei ole põhjendatud.

"Need, kes täna müüvad, homme üürivad. Liigne spetsialiseeriumine ei ole tarvilik," lausus Sooman, kes tunnistab, et on ka Pindi Kinnisvaras teemat arutanud, kuid otsustanud siiski eraldi osakonda mitte luua.

"Jah, üüriturg on jõudsalt kasvanud, kuid see ei ole piisav põhjus tegevust ümber korraldada," ütles ta.

Soomani sõnul on praegu tõusmas kõikide piirkondade üürihinnad. Seda, millal tuleb lagi, ei osanud ta prognoosida. "Eks see tuleb lihtsast arvutusest, millal on mõistlik üürida ja millal osta. Kui laenuintressid veelgi tõusevad, siis kasvab üüriturg ilmselt veelgi," selgitas Sooman, kelle hinnangul ei ole praegu kinnisvaraturul pöördumist ostmiskesksuse poole ette näha.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688