Peep Sooman: üüriosakonna loomine ei ole põhjendatud

Pindi Kinnisvara juht Peep Sooman ütles
aripaev.ee-le, et Uue Maa otsus luua eraldi üüriosakond ei ole põhjendatud.

"Need, kes täna müüvad, homme üürivad. Liigne spetsialiseeriumine ei ole tarvilik," lausus Sooman, kes tunnistab, et on ka Pindi Kinnisvaras teemat arutanud, kuid otsustanud siiski eraldi osakonda mitte luua.

"Jah, üüriturg on jõudsalt kasvanud, kuid see ei ole piisav põhjus tegevust ümber korraldada," ütles ta.

Soomani sõnul on praegu tõusmas kõikide piirkondade üürihinnad. Seda, millal tuleb lagi, ei osanud ta prognoosida. "Eks see tuleb lihtsast arvutusest, millal on mõistlik üürida ja millal osta. Kui laenuintressid veelgi tõusevad, siis kasvab üüriturg ilmselt veelgi," selgitas Sooman, kelle hinnangul ei ole praegu kinnisvaraturul pöördumist ostmiskesksuse poole ette näha.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed