30. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korteriga kaasa treipink

Kui järjest tihemini on näha kuulutusi, kus korterile pakutakse kaasa köögimööblit või autot, siis endisesse Volta masinatehasesse rajatavaid elamispindu müüakse treipingiga.

Virumaa Teataja kirjutas reklaamiagentuurist Adell Taevas OÜ, mis tegi Koger & Partnerite arendatavale projektile reklaami tekstiga: "Osta korter ja saad tasuta sensuaalse treipingi."

Trükireklaami küljel on väikeses kirjas selgitus, et pealkirjal on vaid intrigeeriv tähendus. Mine tea, äkki mõni korteriostja hakkabki sensuaalset treipinki nõudma.

"Meie soovisime väikese naljaga meelde tuletada, et eelkõige on tähtis asi ise, mitte selle ümber kobrutav vaht. Eriti kui jutt käib nii tõsisest tehingust, nagu on kodu soetamine," selgitas reklaami tagamaid Adell Taeva projektijuht Martin Rääk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785