26. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvaheline kinnisvarafirma NAI Global laieneb Balti riikidesse

Rahvusvaheline kinnisvarafirma NAI Global rajas oma esinduse Balti riikidesse, vahendas BBN.

NAI Global laiendas oma tegevust Põhja-Euroopas ja sõlmis eksklusiivse esinduslepingu SIAga Juridiska grupa 36, mis muutis oma nime NAI Balticiks.

NAI Baltics on kinnisvarafirma, mis pakub täisteenindust Eestis, Lätis ja Leedus ning kelle peakontor asub Riias. NAI Globali tegevjuhi Jeffrey M. Finni sõnul on ettevõtte ekspertidel üle 20 aasta kogemusi kinnisvaraturul.

"Balti turg on väga atraktiivne ärikinnisvara arenduseks, kuna selle järele on tohutu nõudlus," ütles NAI Balticsi juht Valdis Ligers. "NAI Globaliga ühinemine aitab meil paremini teenindada kohalikke ja väliskliente," lisas ta.

NAI Global on paljude kinnisvarafirmade partner ja üks maailma suurimaid kinnisvarateenuste pakkujaid. NAI Globalis töötab üle 5000 inimese, neil on 350 kontorit 45 riigis. 2006. aastal vahendasid nad 36 000 kinnisvaratehingut üle maailma vääruses 40 miljardit dollarit (470 mld krooni).

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785