Rahvusvaheline kinnisvarafirma NAI Global laieneb Balti riikidesse

Rahvusvaheline kinnisvarafirma NAI Global
rajas oma esinduse Balti riikidesse, vahendas BBN.

NAI Global laiendas oma tegevust Põhja-Euroopas ja sõlmis eksklusiivse esinduslepingu SIAga Juridiska grupa 36, mis muutis oma nime NAI Balticiks.

NAI Baltics on kinnisvarafirma, mis pakub täisteenindust Eestis, Lätis ja Leedus ning kelle peakontor asub Riias. NAI Globali tegevjuhi Jeffrey M. Finni sõnul on ettevõtte ekspertidel üle 20 aasta kogemusi kinnisvaraturul.

"Balti turg on väga atraktiivne ärikinnisvara arenduseks, kuna selle järele on tohutu nõudlus," ütles NAI Balticsi juht Valdis Ligers. "NAI Globaliga ühinemine aitab meil paremini teenindada kohalikke ja väliskliente," lisas ta.

NAI Global on paljude kinnisvarafirmade partner ja üks maailma suurimaid kinnisvarateenuste pakkujaid. NAI Globalis töötab üle 5000 inimese, neil on 350 kontorit 45 riigis. 2006. aastal vahendasid nad 36 000 kinnisvaratehingut üle maailma vääruses 40 miljardit dollarit (470 mld krooni).

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed