25. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raasuke: kinnisvarasektoris on tulemas järsemad muutused

Eesti pangandussektori laenu- ja liisingportfelli kasvu pidurdumine annab endast Hansapanga juhatuse esimehe Erkki Raasukese hinnangul tunda ka kinnisvarasektoris.

"Nagu enamasti kõikide väga kiiresti kasvavate valdkondade puhul, kus kasv on läinud üle piiri, peab ka kinnisvarasektoris toimuma oluline pidurdumine. Ilmselt on sektoris oodata mõningast omandisuhete muutumist, osa inimesi lahkuvad jne," rääkis Raasuke, kelle sõnul tuleb kinnisvaraäris lihtsalt leida loomulik tasakaalupunkt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785