25. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnaehituse juht Alar Kroodo trumpas Neinar Seli üle

14-korruselise Plasku katusekorrusel on Tartu suurettevõtja Neinar Seli privaatkontor, kuid nüüd on vähemalt üks ettevõtja, kelle aknast avaneb võimsam vaade kui Seli kontorist.

23-korruselise Tigutorni ligi 70 meetri kõrgusel asuvalt vaateplatvormilt paistab Plasku nagu kogu ülejäänudki Tartu sama väike kui all-linn keskajal toomhärrale, kirjutas Tartu Postimees.

Kõrghoonet ehitava Linnaehituse kinnisvaradirektor Toomas Rell tunnistab, et ettevõtte nõukogu esimees Alar Kroodo on endale majja juba korteri ära ostnud. Kroodo ei ole salanud, kui südamelähedane selle Tartu tulevase sümbolhoone valmisehitamine talle on.

Kui kõrgele Kroodo korteri ostis, seda Rell ei täpsusta. Igal juhul mitte viimasel kahel korrusel asuva kõige suurema ja kallima korteri.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785