19. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mäetaguse vald hakkab elukohana hinda minema

Tänavu enam kui 50 miljonit krooni investeerida kavatsevas Mäetaguse vallas on kõik plaanitud ehitused teoksil; lisaks mõisakompleksi edendamisele panustatakse ka uute eramute rajamisse, kirjutas Põhjarannik.

"Ehitused lähevad plaanipäraselt," kinnitas Mäetaguse vallavanem Aivar Surva. "Kõige suurem objekt, suplusmaja, küll natuke venis, kuna tekkis vajadus muinsuskaitsega lisaläbirääkimisi pidada, et maandada riske, mida ehitaja nägi. Nüüd on sellega korras ja töö käib. Aga et lepingu allkirjastamine venis, siis valmimistähtaeg nihkus jaanuarist jaanipäevani."

Surva sõnul on Mäetaguse mõisa endine talveaia hoone, kuhu suplusmaja rajatakse, eelnevalt juba sedavõrd palju ümber ehitatud, et säilitada pole seal enam midagi. "Taastatakse üks kaar või võlvialune, aga see tähendab ka uue ehitamist, mitte vana säilitamist," täpsustas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785