12. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E.L.L. Kinnisvara rajab pool miljardit maksva büroohoone

E.L.L. Kinnisvara tütarettevõte Rannamõisa Kinnisvara OÜ sai ehitusloa rajada Rocca al Mare piirkonda uus 9-korruseline A-klassi äri- ja büroohoone, mille koguinvesteeringu mahuks kujuneb eeldatavasti ligi pool miljardit krooni.

Rannamõisa Ärimajja on projekteeritud kokku üle 21 000 ruutmeetri renditavat pinda. Lisaks äri- ja bürooruumidele hakkab Rannamõisa Ärimajas tegutsema ka restoran, mis teenindab nii büroohoone töötajaid kui ka kliente väljastpoolt. Ligi 22 000-ruutmeetrisele krundile tuleb büroohoone töötajatele ja klientidele ka avar tasuta autoparkla.

Planeeritud ehituse algus on käesoleva aasta sügisel, hoone valmib eeldatavasti 2009. aasta teises pooles.

E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe Aldo Daponi sõnul mõjutas otsust rajada Rannamõisa teele äri- ja büroohoone Tallinna pidev ja kiire laienemine. Rocca al Mare ja Haabersti hoonestuse tihenemist ning piirkonna mõju kasvu näitavad nii kinnitatud detailplaneeringud kui juba täna välja antud ehitusload, selgitas Dapon.

Rannamõisa Ärimaja arhitektiks on Indrek Allmann arhitektuuribüroost Pluss.

E.L.L. Kinnisvara AS on 1997. aastal tegevust alustanud, Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusega tegelev ettevõte, mis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785