10. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: nõudlus üürikorterite järele kasvas

Kuigi hinnatase jäi teises kvartalis praktiliselt samaks, on nõudlus Tallinna korterite üüriturul märgatavalt kasvanud.

Piirkondadest on Uus Maa hinnangul eelistatud kesklinna korterid ja ka odavama hinnaklassi magalakorterid, kirjutas EPL Online. Turu aktiivsuse langust on märgata Pirita ja Viimsi suunal, mis on tingitud sealsetest liikluskorralduse probleemidest. Samas on aga tõusnud huvi Kakumäe ja Rocca al Mare üürikorterite vastu.

Nii nagu korterite müügiturul, soovitakse ka üürikorterite puhul eripära, kvaliteetset viimistlust ning teisi lisaväärtusi.

Pankade konservatiivsema laenupoliitika tõttu on paljud inimesed sunnitud üürikorteris elama pikemat aega, mis on Uus Maa andmetel pikendanud keskmised üüriperioodid aastalt pooleteise aastani.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785